Voor wie

 

Voor wie

 

Elibri renovate & afbouw is er voor elke opdrachtgever,

zowel voor de particulier als voor bedrijven.

 

 

Particulier

 

In deze tijd kiezen onze potentiƫle opdrachtgevers eerder voor een verbouwing van hun woonhuis dan voor een

verhuizing naar een andere (vaak duurdere) woning. Men hecht waarde aan het huis en de sociale omgeving

(scholen, winkels, sporten) en soms is verhuizen geen optie. Een afweging maken en hierbij overdrachtsbelasting en notaris- en verhuiskosten mee laten wegen, levert al een aardige keuken en badkamer in het eigen vertrouwde huis op.

 

 

Particulier en bedrijven

 

Verbouwen en renoveren op kleine schaal, de verbouwing van een woonhuis, de renovatie van een keuken of badkamer, het aanbouwen van een bijkeuken, garage of carport, het grijpt altijd in in het levenspatroon van de mensen die tijdens de verbouwing graag willen blijven wonen.Ook bij schade, denk hierbij aan inbraak-, water-, aanrij- en brandschade kunt u een beroep op ons doen.

 

Wij kunnen een noodvoorziening aanbrengen en een tijdelijke acceptabele oplossing creƫren. Dit -indien gewenst- binnen een zeer korte termijn waarbij alle administratieve handelingen door ons bedrijf worden geregeld. De kennis en het vakmanschap van onze medewerkers en gespecialiseerde onderaannemers garanderen een optimaal resultaat met aandacht voor details.

 

 

Wat is belangrijk

 

Waar Elibri renovatie & afbouw werkt, blijft kwaliteit achter. Dat uit zich niet alleen in de vakkundige afwerking, maar ook in de werkwijze. Al tijdens het ontwerp wordt meegedacht. Er worden duidelijke afspraken gemaakt zodat u vooraf weet waar u aan toe bent.

 

Daarbij wordt gezocht naar een werkwijze waarmee de overlast voor de leef- of werkomgeving wordt beperkt. De gezins- of bedrijfsactiviteiten moeten doorgang kunnen vinden. Elke dag wordt de werkplek keurig netjes achtergelaten.

 

Onze medewerkers en onderaannemers zijn specialisten binnen hun vakgebied en houden hun kennis op peil door het volgen van cursussen. Elibri renovatie & afbouw is hard op weg om lid te mogen worden van Bouwend Nederland, zodat het voorzien mag worden van het Bouwgarant -kwaliteitslabel . Ook hebben wij het certificaat behaald om ons aan te mogen sluiten bij MeerMetMinder, hierover binnenkort dan ook meer.

 

 

 

Elibri renovatie & afbouw | Grevenstraat 47, 6372JE Landgraaf | e-mail: elisa@elibribouw.nl | Telefoon: 06 - 27517004